Současné gastro trendy na čerpacích stanicích se prakticky příliš neliší od gastro trendů kdekoli jinde. Zákazníci si potrpí na zdravější občerstvení, nápaditější sendviče, čerstvé ingredience, dobrou kávu. Je tu ale stále skupina zákazníků, kteří si potrpí na klasiku a párek v rohlíku je sortiment, kvůli kterému může být leckterý zákazník ochoten zajet si o pár kilometrů dál. Stejně to platí pro kávu. Velké sítě čerpacích stanic si s trendy hravě poradí, jak ale může řešit nové trendy nezávislý trh?
Ať už jsou chutě zákazníka jakékoliv, jedno je všem společné – očekávání vysokého standardu služeb, pestré nabídky a ochotného personálu. I ta nejzdravější svačinka na benzince zhořkne, pokud zároveň nebudou splněny další atributy, které činí zákazníka spokojeným – čistota, vůně, příjemný personál…
Registrujte se! 6. kongres Čerpačka se koná už 23. května.
Centrály čerpacích tanic, majitelé, nájemci a provozovatelé čerpacích stanic mají vstup ZDARMA.
Všechno se vším souvisí
Přijďte si poslechnout panelovou diskusi na 6. kongresu Čerpačka. Zaměří se na aktuální trendy v gastro nabídce a také na to, jak pro ni najít prostor i na malé benzince. Hovořit se bude o tom, jak zavádět a rozšiřovat gastro služby, jak získat v omezeném prostoru místo pro gastro nabídku, co vítězí v současném sortimentu a jak poskládat nabídku tak, aby vyhovovala těm, kteří chtějí konzumovat nakoupené produkty v místě či si je vzít s sebou do auta.
Debatovat budou:
- Lubomír Vokál, provozovatel čerpacích stanic Prospeed
- Ivo Velíšek, retail shop sales manager, MOL Česká republika
- Filip Balcárek, ředitel pro shop a gastro, Benzina, Unipetrol RPA
- Roman Benda, jednatel a provozovatel čerpací stanice, Tenryu Slavkov u Brna
- Panelovou diskusi moderuje Tomáš Mikšovský, projektový manažer programu rozvoje čerpacích stanic společnosti Convenience.cz.
(JH)