OMV v rámci Viva Chef Concept představila třetího ambasadora

Dvorní kuchař OMV Emanuele Ridi letos oživí nabídku svých sendvičů v rámci gastro konceptu Viva na čerpacích stanicích OMV spoluprací se čtyřmi ambasadory. V rámci roku tak postupně odhalí čtyři tváře, kteří ale nejsou kuchaři ani gastro odborníky. Jsou však specialisty na jiné oblasti a jejich osobité, tzv. signature sendviče budou vždy tématicky spojené s daným ambasadorem. Dva ambasadory, které OMV představila na jaře – Pavla Turka a Bena Cristovao, aktuálně doplnila Kristína Nemčková, food blogerka vystupující pod jménem Made by Kristína.

Gorgonzola Mia od Pavla Turka

První tváří Viva Chef Concept se stal Pavel Turek, přední český opinion leader v oblasti sportovního marketingu, který je už léta ambasadorem prémiových paliv OMV MaxxMotion. Spolu s Emanuelem Ridim připravil sendvič z kulaté multicereálné bagetky flaguette, potřené medovo-hořčicovým dresingem, obložené italskou sušenou šunkou prosciutto crudo a doplněné slámově bílým sýrem gorgonzolou a čerstvou rukolou.

Panino Vegano od Bena Cristovao

Druhou tváří se stal Ben Cristovao, zpěvák, zápasník v brazilském jiu-jitsu a také vegan. Právě on přinesl do občerstvovacího konceptu veganský sendvič Panino Vegano. Společně s Emanuelem Ridim připravili výživově bohatý sendvič, jehož základ tvoří cizrnový hummus, gilovaná paprika, čerstvá máta, rajčata a cibulové chutney. Cizrna, ze které se hummus připravuje, je bohatá na bílkoviny, sacharidy i vlákninu, dokáže tak zasytit a dodat tělu velké množství energie. OMV touto nabídkou reaguje na trendy na trhu a zvyšující se počet těch, kteří ve své výživě preferují rostlinnou stravu. Zákazníkům-veganům nabízí možnost kvalitního občerstvení i na cestách.

Maialino sendvič od Kristíny Nemčkové

Třetí tváří konceptu se stala food blogerka a kuchařka, vítězka soutěže MasterChef Česko 2019. Kristína se v kuchyni pohybuje už od svých pěti let. Vášeň k vaření a recepty sdílí na svém instagramu @made_by_kristina, kde ji sledují desítky tisíc uživatelů. Tento rok vydala vlastní kuchařku s názvem #UPGRADE. Tím potvrzuje, co o sobě sama říká: od dětství miluje vaření, skvělé jídlo a vymýšlení nových receptů. Pro OMV vytvořila ve spolupráci s Emanuelem Riddim energeticky vydatný sendvič Maialino s trhaným vepřovým masem, slaninou a salátkem coleslaw s osmaženou cibulkou v řemeslné bulce.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail